Om oss

08 Parkett & Golv har ambitionen att vara den kompletta partnern för golventreprenader. Vi hjälper er med allt inom golvläggning.

8 Parkett & Golv arbetar med nyproduktioner och renoveringsprojekt för golv.  Geografiskt arbetsområde är i huvudsak Stockholmsområdet men även Mälardalen.
Företaget erbjuder även tjänster inom Rivning golvmaterial, och avjämning golv innan golvläggning.

Vi arbetar med projektledning, kalkylering (med kvadrat och enhetspriser), tydlighet i offerter/anbud med kunders behov i centrum. Företagets genomför löpande förkontroller, egenkontroller och avsyn i samband med projekten, detta kommuniceras alltid under projektets gång till funktioner för projektet.

08 Parkett & Golv arbetar med Miljö- och kvalitetsplaner KMA, är utbildade inom hetarbeten, och är medlemmar i Svergies Bygg Industrier samt lämpliga branschorganisationer som Golvbranschen och GVK.

Samarbetspartners

Nära samarbete och samordning med utvalda samarbetspartners

08 Parkett & Golv arbetar med branschen ledande materialleverantörer, och underentreprenörer för att åta oss dom tjänster vi erbjuder marknaden. De utvalda underentreprenörer vi samarbetar med kompletterar oss med sin specialkompetens inom sina respektive arbetsområden.

Det är bland annat avjämning golv, golvslipning, och läggning trägolv, och bärhjälp. Eftersom vi har långvariga relationer med dessa partners kan vi skapa god samordning i våra golventreprenader.